dinsdag 5 februari 2013

Jeugdtuinen in de krant

Op 20 januari 2013 verscheen de eerste publiciteit rondom het Jeugdtuinen Enschede initiatief in de online versie van de Huis aan Huis Enschede zoals hieronder is te lezen.
(bron:http://www.deweekkrant.nl/artikel/2013/januari/20/gezocht_enthousiaste_meedenkers_voor_het_opstarte)
 
 
"Ieder kind een eigen stukje grond, waarop het kind zelf kan zaaien en oogsten. Kinderen die eigen groenten, bloemen of planten mee naar huis nemen. Met een jeugdtuin kan het allemaal!"

Eigen groenten, bloemen of planten; met een jeugdtuin kan het allemaal

"Om dit ontzettend leuke plan gestalte te geven ben ik op zoek naar enthousiaste meedenkers. Mensen die mee willen helpen denken welke wegen we moeten bewandelen om dit idee draaiende te krijgen. We hebben inmiddels de volledige medewerking van de gemeente (inclusief financiën) en van de kinderboerderij Noord en we hebben reeds een mogelijke locatie (vlakbij de kinderboerderij Noord). Toch moet er nog genoeg gedaan worden voordat de tuintjes echt in gebruik genomen kunnen worden.
Heb je ervaring met het opzetten van projecten of heb je goede ideeën over publiciteit, weet je veel over tuinieren of lijkt het je gewoon ontzettend leuk om mee te helpen met deze activiteit voor de jeugd, stuur dan een mail naar: jeugdtuinen.enschede@gmail.com
Als je eerst eens een beeld wilt vormen van het oorspronkelijke idee, kijk dan op de website van de jeugdtuinen in Zwolle http://jeugdtuinen-zwolle.blogspot.nl/ "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten